THY, uçuş ağını genişletiyor

Şirketler
THY’den yapılan açıklamaya göre, Libya’nın kenti Sebha’ya 7 Ekim’den itibaren uçuş gerçekleştirilecek. İstanbul-Sebha seferleri salı, perşembe ve pazar günleri saat 09.45’...
EMOJİLE

THY’den yapılan açıklamaya göre, Libya’nın kenti Sebha’ya 7 Ekim’den itibaren uçuş gerçekleştirilecek. İstanbul-Sebha seferleri salı, perşembe ve pazar günleri saat 09.45’te Sebha-İstanbul seferleri de aynı günler 13.10’da yapılacak.

İstanbul’dan Sebha’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş ücreti, açılışa özel 249 avrodan başlayacak.

İstanbul’dan Mısır’ın kenti Şarm El Şeyh’e seferler de 9 Ekim’den itibaren haftada 4 gün karşılıklı yapılacak.

Buna göre, İstanbul–Şarm El-Şeyh seferi salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 02.00’de, Şarm El-Şeyh-İstanbul seferi de aynı günler saat 05.45’te düzenlenecek.

İstanbul-Şarm El Şeyh seferi, tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 avro olarak ücretlendirildi.

İstanbul’dan Mısır’ın kenti Hurgada’ya seferler de 17 Ekim’den itibaren başlayacak. Seferler, haftada 3 gün karşılıklı olarak gerçekleşecek. İstanbul-Hurgada seferi çarşamba, cuma ve pazar günleri saat 01.40’ta, Hurgada-İstanbul seferi de aynı günler 05.35’te yapılacak. İstanbul’dan Hurgada’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 avro olarak belirlendi.

İstanbul’dan Yemen’in kenti Aden’e de 2 Ekim’den itibaren haftada 3 gün sefer düzenlenecek. Bu hattaki seferler, İstanbul-Sana-Aden-İstanbul olarak icra edilecek.

İstanbul-Sana’ya gidiş pazartesi, çarşamba ve cuma 20.40’ta, Sana-Aden seferi ise salı, perşembe ve cumartesi saat 02.15’te, Aden-İstanbul seferi ise salı, perşembe ve cumartesi günleri saat 03.50’de yapılacak.

İstanbul’dan Aden’e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 185 avro.

ahaber.com