Sektörünün Lideri Modalife

Şirketler
Türkiye’de mobilya sektöründe lider olmayı kısa zamanda başarmış olan Modalife, hem tasarımlarıyla kendisinden konuşturmakta hem de hesaplı fiyatlarıyla aile bütçelerini sarsmamakta hem de konforlu ol...
EMOJİLE

Türkiye’de mobilya sektöründe lider olmayı kısa zamanda başarmış olan Modalife, hem tasarımlarıyla kendisinden konuşturmakta hem de hesaplı fiyatlarıyla aile bütçelerini sarsmamakta hem de konforlu olabilmeyi başarmaktadır. Her yaştan her bütçeden kişiye göre farklı seçenekleri bulunan Modalife, sahip olduğu 150’ye yakın şubesiyle tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Şube sayısının yetmediği noktada da kendini daha fazla nasıl geliştireceğini hesaplayan Modalife, çözümü internet üzerinden de hizmetlerine devam etmekte bulmuştur. Bu bağlamda ister şubelerinden isterseniz de internet üzerinden Modalife’a ulaşabilir, ürünlerini inceleyebilir, sormak istediğiniz noktaları da siz siteye girer girmez sizinle konuşmaya hazır bekleyen müşteri temsilcilerimize online olarak sorabilirsiniz.

Az zamanda ülkenin sektördeki lideri konumuna yerleşip Avrupa standartlarını zorlayan ve aynı zamanda kalitesini sahip olduğu TSE ve ISO 9001 sertifikalarıyla da gösteren Modalife, bu bulunduğu konumu korumak için sürekli gelişmek mecburiyetinde olduğunu bilerek yoluna devam etmektedir. Sosyal medya da bunun bir ayağıdır. Sahip olduğu özel kampanyalar ise başka bir ayağıdır. Modalife, aslında kampanyalarıyla ünlü bir mobilyacıdır. Öyle ki Türkiye’nin düğün paketçisi olarak bilinmekte olup hemen hemen bütün evlenecek çiftlerin baktığı ilk adres haline gelmiştir. Bunu hem sahip olduğu uygun fiyatlara hem şık tasarımlarına hem konforlu mobilyalarına hem de tüm bunların üzerinde kalitesine borçludur. Böylece koltuk, yatak ve yemek odası takımını yani üçünü birden almak istediğinizde düğün paketi kampanyasına bakabilir ve bu uygun fiyatlar sonucunda anında siparişinizi verebilirsiniz.

Modalife’ın, hem kaliteli hem de ucuz olabilmeyi başarmasında şu formül geçerlidir: Modalife bünyesinde hem fabrikaları hem de satış mağazalarını içermektedir. Böylece üretim sürecinden başlayarak ürün müşteriye ulaşana kadar araya başka hiçbir firma ya da kişi sokmayan Modalife, bu şekilde bu aracı kurum ya da kişilere vermek zorunda kalabileceği kâr payını ürünlere indirim olarak yansıtıp müşterilerinin daha ucuz ama aynı yüksek kalitede yatak odası, yemek odası takımlarına veya oturma gruplarına sahip olmasını sağlamaktadır. Aynı yaklaşımı satış sonrası teslimat ve montaj sürecinde de yürüttüğünden Modalife, bu hizmetleri ücretsiz bir biçimde uygulamakta, yani müşterisinden hiçbir ek ücret talep etmemektedir.

Ayrıca mobilya sektörü içerisinde en muhteşem kanepe modellerini bulacağınız Modalife, ürünleri için 2 yıl garanti vermektedir. Böylece ürünü aldıktan sonra 2 yıl içerisinde Modalife’tan kaynaklı bir sorunla karşılaştığınızda bu sorun ücretsiz bir şekilde giderilir. Ayrıca sorun kullanıcı hatası olsa bile yine benzer bir özenle sorunla ilgilenilir. Fakat bu noktaya gelmeden önce de yani ürünler satılmadan önce de her bir ürün tek tek alanında uzman kişiler tarafından kontrol edilir ve hiçbir sorun tespit edilmediği zaman müşterinin önüne sunularak hata payı en aza indirilir. Böylece müşteri de ürünü aldıktan sonra garanti kapsamında bile olsa hiçbir şekilde mağdur edilmemeye çalışılır.