Maltepe Arçelik Servisi

Şirketler
Maltepe Arçelik Servisi Toplumsal sorumluluk bilinci yüksek ve uygulamalarında teknolojiyi her daim yakında takip eden bir marka olarak Maltepe Arçelik Servisi kaliteli hizmeti misyon edinmiştir. &nbs...
EMOJİLE

Maltepe Arçelik Servisi

Toplumsal sorumluluk bilinci yüksek ve uygulamalarında teknolojiyi her daim yakında takip eden bir marka olarak Maltepe Arçelik Servisi kaliteli hizmeti misyon edinmiştir.  Beyaz eşya üretiminde bir numara olan Arçelik markasının büyük ve küçük ev aletleri olmak üzere tüketicilere sunduğu hizmetlerin çevresel ve zamansal faktörler nedeniyle bozulmasının ardından tadilat hizmetlerini sunmaktadır. Teknik arıza halinde çağrı merkezi aracılığı ile alınan talepleri takip etmekte ve en uygun hizmeti sağlamaktadır. Titiz ve disiplinli çalışan ekibi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Çağımız tüketici toplum özelliklerine uygun bir şekilde son teknolojik parçalar ve tadilat aletleri ile ürünlerin tadilatını en sağlam şekilde yapar.

Maltepe ve civarı tüm semtlere hizmet veren Maltepe Arçelik Servisi tüm ekibi ile müşteri için seferber olarak, tamir ihtiyacı olan her türlü ev eşyaları için mağduriyetlerini gidermek odaklı çalışmaktadır.  Kullanıcının en kısa sürede ürününü evinde, iş yerinde tekrar kullanmasını sağlar.  Tüm deneyim ve bilgi birikimini kullanarak ve bünyesinde de deneyimli ve eğitimli teknikerleri bulundurarak profesyonel bir şekilde çalışmalarını sürdürür.  Tüketicinin saygınlığını ve güvenini kazanmak için en hızlı hizmet kuralını uygular. Yoğunluğa göre aynı gün ya da en geç ertesi gün ürünü yerinde tamir eder. Gerekirse yedek parçaları eski  ya da yeni model olması fark etmeksizin yanında bulundurur. Kullanıcıya tam teçhizatlı hizmet verir.

Fikirtepe Arçelik Servisi

Gelişen teknoloji ve büyüyen ekibi ile birlikte Fikirtepe Arçelik Servisi ihtiyacı olan kullanıcılara yalnızca bir arama ile hızlı bir hizmet sunmaktadır. Bozulan ürünü için çağrı merkezini arayarak arıza kaydı bırakan kullanıcılara ürünlerin garantisi olsun olmasın hizmet vermektedir. Ayrıca tamir edilen ürüne takılan yedek parçalar için de bir yıl garanti süresi verir. Bu garanti süresi ürününüzün tekrar aynı problemi yaşamayacağı konusunda kullanıcının güvenini kazanmaktadır. Kullanıcıların evinde huzuru ve konforu sağlayan ve hayatların büyük bir parçası haline gelen beyaz eşyaların bozulması durumunda tüketiciyi uzun süre üründen mahrum bırakmaz. Hızlı ve doğru çözüm ile kullanıcıyı memnun eder.

Sancaktepe Arçelik Servisi

Beyaz eşyaların insanların hayattaki en büyük yardımcıları ve insanlara en çok zaman kazandıran ürünler olduğu için ürünler uzun yıllar kullanım sonrası bozulabilmektedir. Sancaktepe Arçelik Servisi bozulan beyaz eşya ürünleri, kullanıcılar hemen gözden çıkarmasınlar diye kaliteli bir tadilat hizmeti sunmaktadır. En kaliteli markalardan birisi olan Arçelik ürünleri de uzun yıllar kullanım sonucu yıpranabiliyor ya da çevresel faktörler yüzünden bozulabiliyor. Bu gibi durumlarda tadilat için servisin çağrı merkezini arayıp arıza kaydı oluşturan kullanıcılara uygun çözümler üreterek müşteriyi memnun bırakıyor. Beyaz eşyalarınızı hayatınızın bir bölümünde daha kullanabileceğiniz şekilde tamir ediyor. Kalite ve hız odaklı, güler yüzlü çalışanları ile en iyi hizmeti sunuyor.