Küçükbakkalköy Arçelik Servisi

Şirketler
 Küçükbakkalköy ve civarında hizmet vermektedir. Küçükbakkalköy Arçelik servisi, farklı olarak 7/24 gezici teknik servis olanağına sahiptir. Evinizde halledilebilecek problemleri servise taşınmad...
EMOJİLE

 Küçükbakkalköy ve civarında hizmet vermektedir. Küçükbakkalköy Arçelik servisi, farklı olarak 7/24 gezici teknik servis olanağına sahiptir. Evinizde halledilebilecek problemleri servise taşınmadan halledilmesini sağlayarak eşyanıza hemen kavuşmuş olursunuz. Var olan teknik sıkıntılarınıza uzun vadeli çözümler bulmayı amaç edinmiştir. Modern teknik bir altyapıya sahip olan Arçelik servisi, hizmetleri sonucu 2 yıllık kurum garantisi sağlamaktadır. Servise, acil durumlarda telefonla da ulaşım sağlayabilirsiniz. Müşteri memnuniyetine büyük oranda değer verilmektedir. Kesintisiz ve kaliteli bir hizmet vaat eder.

İçerenköy Arçelik Servisi

Bölgenin en eski teknik servislerinden biri olan İçerenköy Arçelik servisi, orijinal parça değişimi ve garantili onarım çalışmaları ile profesyonel bir yaklaşım sergilemektedir. Bir yıllık garanti veren bayi, çok eski modellerden yeni modellere kadar Arçelik’in birçok türde parçasına sahip olduğunu belirtmektedir. Yurtiçi ve yurtdışından da parça desteği sağlamaktadır. Planlı ve özenli bir şekilde çalışmanın yanı sıra güler yüzlü bir hizmet de sağlamaktadır. Hızlı ve doğru çözümler sunmaktadır. Servis, teknolojik gelişmeleri de takip ederek bunu ekipmanlarına da aktarmıştır. Aynı zamanda çalışanlara bunları iletmek için belli aralıklarla eğitimler verilmektedir. Bilgi almak ya da danışmak için randevu alarak bayiye uğrayabilirsiniz.

Göztepe Arçelik Servisi

Gezici Arçelik servis araçlarıyla hizmet veren servis, en kısa sürede onarım sözü vermektedir. Ekibine teknolojik gelişmelerle paralel nitelikte bilgilendirici eğitimler vermektedir. Kaliteli, tecrübeli bir ekibe sahip olan Göztepe Arçelik servisi, 1992 yılından beri hizmet sağlamaktadır. Müşteri odaklı ve ekonomik bir servis sunmaktadır. Hem 7/24 teknik hizmet hem de çağrı merkezi olanağı sağlanmaktadır. Uzman bir ekibe sahip olan servisimiz garantili ürün imkanı vermektedir. Geri bildirimlere ve memnuniyet ölçümü oldukça önemlidir. Aldığınız hizmet sonucu olumlu ya da olumsuz her türlü iletiniz servisçe dikkate alınmakta ve gerekli düzeltmeler yapılmaktadır. Beyaz eşya, klima vb eşyaların tamiriyle beraber düzenli bakım kullanıcıya sağlanmaktadır.