Google’dan KOBİ’lere büyük destek!

Şirketler
Google, Garanti Bankası, Yurtiçi Kargo, IdeaSoft ve SadeceHosting desteğiyle kurduğu “İşinizi İnternete Taşıyın” platformu aracılığıyla 1 milyon KOBİ’ye bir yıl boyunca ücretsiz tekn...
EMOJİLE

Google, Garanti Bankası, Yurtiçi Kargo, IdeaSoft ve SadeceHosting desteğiyle kurduğu “İşinizi İnternete Taşıyın” platformu aracılığıyla 1 milyon KOBİ’ye bir yıl boyunca ücretsiz teknoloji desteği sağlamayı hedefliyor.

Platform kapsamında işletme sahipleri herhangi bir ücret ödemeden www.isinizinternette.com.tr adresinden ‘.com’ uzantılı web adresini ve e-ticaret altyapısını edinebilecek.

Garanti Bankası da 2 yıl ücretsiz sanal POS hizmeti verecek. Platformun tanıtımına katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün “Bu proje eticareti maliyetli ve karmaşık bulan KOBİ’lerin bilinçlenmesi açısından önemli buluyorum” dedi.

‘ÂLEM SANAL ÜRÜN GERÇEK’

Ticarette sanal dünyanın çok önemli hale geldiğinin belirten Ergün “Âlem sanal ancak satılan ürünler gerçek. Firma benim, istersem internette olmam diyen bir patron çalışanlarını ve müşterilerini mağdur eder” diye konuştu.

Habertürk