Ev-İş Telefonu Olana Günlük İnternet 2 Lira

Şirketler
Türk Telekom, ev ve iş telefonu kullanıcısı olup da internetten faydalanmayanlar için yeni bir projeyi uygulamaya koydu. Hizmetten faydalanmak isteyenlerin telefon hatları ücretsiz olarak internet bağ...
EMOJİLE

Türk Telekom, ev ve iş telefonu kullanıcısı olup da internetten faydalanmayanlar için yeni bir projeyi uygulamaya koydu. Hizmetten faydalanmak isteyenlerin telefon hatları ücretsiz olarak internet bağlantısına hazır hale getiriliyor.

İnternete girmek için gereken ‘tak çalıştır’ kablosuz modem ücretsiz olarak temin ediliyor. Kullanıcılar herhangi bir taahhüt, sözleşme ya da ücret talep edilmeden internet hizmetinden faydalanmaya hazır hale getiriliyor. Haber, spor, magazin, kadın ve aile, finans, eğlence, fırsat ve indirim gibi farklı kategorilerde birçok bilgi ve haberin yer aldığı internet sitesi Lokum’u da ücretsiz olarak kullanabiliyor. Başka şeyler için internete ihtiyaç duyan müşteri saatlik 1 TL ve günlük 2 TL fiyatla 1 Mbps hız ile internete girebiliyor. Ücret müşterinin telefon faturasına yansıtılıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Türk Telekom Genel Müdürü Gökhan Bozkurt, Lokum projesinin bilgi toplumuna giden yolda önemli bir araç olduğunu söyledi. Telekom, ev ve iş telefonu kullanıcısı olup ancak internet hizmetinden faydalanmayan 6,4 milyon müşterisini internetle tanıştırmak için ‘tadımlık’ internet hizmetini başlattıklarını belirten Bozkurt, "Sabit hat abonesi olanlar, kampanya kapsamında internet bağlantısı ve modem ücreti ödemeden yanı sıra gündemle ilgili haber içeriği sunan Lokum adlı internet sitesinden ücretsiz olarak faydalanabilecek." dedi. Bozkurt, Lokum projesini bilgi toplumu için önemli bir araç olarak gördüklerini söyleyerek, "Ev ve işyeri telefonu kullanıcısı olan ancak geniş bant internet erişimi olmayan müşterilerimiz için yepyeni bir seçenek. Bu hizmetle internet dünyasını keşfetmemiş olan müşterilerimize yeni bir kapı açmış olacağız. Biz eğer internet kullanmayan 6,4 milyonluk kitleye internet hizmetini tattırabilirsek, bu sosyal sorumluluk adına bizim için önemli." diye konuştu. Lokum hizmetiyle 6 yıl aradan sonra perakende internet pazarına kuvvetli bir giriş yaptıklarını vurgulayan Bozkurt, dünyanın çevresini dört kez dolaşabilecek 170 bin kilometre fiber optik kablo ağı döşediklerini, 6 yılda 10 milyar lira yatırım yaparak müşteri sayılarını 1,5 milyondan 6,8 milyona çıkardıklarını söyledi. TT Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ise internet hizmetinden yararlanmak için herhangi bir sözleşme veya taahhüt dün gerekli olmadığını söyledi. İnterneti kullanmak isteyen müşterilerin talebi doğrultusunda modem gönderdiklerini söyleyen Demircan, internet kimlik numarasının girilmesiyle aktif hale geldiğini, Lokum portalında da spordan sağlığa; finanstan dış haberlere kadar zengin içerik sunduklarını aktardı.
 
İnternet kullanımını yaygınlaştırmanın bilgi toplumuna geçişte büyük önem taşıdığını vurgulayan TT Satış Başkanı Celalettin Dinçer de "81 ilde, sayısı 1600’ü aşkın bayimizle internetten faydalanmak isteyen herkesi Lokum hizmetimizle tanıştıracağız. Şimdiden 110 bin ön talep aldık." bilgisini paylaştı.

Zaman