Borsa İstanbul’da önemli gelişme

Şirketler
Ayrıca Borsa İstanbul Araştırma Bölüm Başkanı Orhan Erdem’in de görevinden ayrıldığı belirtildi. Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcıları Ali Çöplü ve Mustafa Baltacı görevinden ayrıldı. İki gene...
EMOJİLE

Ayrıca Borsa İstanbul Araştırma Bölüm Başkanı Orhan Erdem’in de görevinden ayrıldığı belirtildi.

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcıları Ali Çöplü ve Mustafa Baltacı görevinden ayrıldı. İki genel müdür yardımcısının yeni organizasyon yapılanması çerçevesinde görevinden ayrıldığı bildirildi. Borsa İstanbul Araştırma Bölüm Başkanı Orhan Erdem’in de görevinden ayrıldığı belirtildi.

Borsa İstanbul yetkileri, AA’ya yaptığı açıklamada Borsa İstanbul’da bir süredir organizasyonel etkinliği sağlamak amacıyla organizasyonel yeniden yapılanmanın devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bu kapsamda, bazı ana iş gruplarının birleştirilmesi söz konusu oldu. Bu birleştirme sonucunda, söz konusu ana iş gruplarını yöneten genel müdür yardımcılarının kendilerine bağlı ana iş grubu kalmadığından dolayı borsada iki genel müdür yardımcılığı pozisyonu kalktı. Yine bu çerçevede genel müdür yardımcılarımız Ali Çöplü ve Mustafa Baltacı görevlerinden ayrıldılar.”