Avea ve TTNET, Türk Telekom çatısı altında birleşti

Şirketler
Türk Telekom, Antalya’da Türk Telekom CEO’su Rami Aslan ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla mobil, internet, ev telefonu, TV ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea,&...
EMOJİLE

Türk Telekom, Antalya’da Türk Telekom CEO’su Rami Aslan ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla mobil, internet, ev telefonu, TV ve kurumsal servisler alanında hizmet veren AveaTTNET ve Türk Telekom markalarını ‘Türk Telekom’ tek markası altında birleştirdiğini duyurdu.

Birleşmeye ilişkin bilgi veren Aslan, Türk Telekom çatısı altında yeni bir döneme girdiklerine işaret ederek, “Yenilikçi olma, dinamizm, müşteri odaklılık, çeşitlilik gibi değerleri temsil eden yeni logomuzla taçlandırdığımız bu yeni dönemde, tüm Türkiye’ye yayılmış fiber altyapımızın gücü, hem mobil hem sabit alandaki hizmetlerimizde kendini gösterecek” dedi.

Aslan, fiberin gücünü mobile taşıyacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

“206 bin kilometrelik fiber altyapımız nisan ayında hayata geçecek 4.5G iletişim noktalarını besleyecek olan kökleri oluşturacak ve 4.5G’nin rakipsiz lideri olacağız. Yeni 4.5G mobil dünyası Türk Telekom’un fiber gücü üzerinde yükselecek. Fiber altyapımız ve sahip olduğumuz frekanslar ile sadece 4.5G’nin değil, tüm yeni nesil mobil teknolojilerin de lideri olacağız. 5G’nin yol haritasını çıkarmak üzere oluşturulan uluslararası konsorsiyuma Türkiye’den davet edilen tek şirket olmamız ve 5G ile ilgili yapmış olduğumuz patent başvurularımız, öncülük vizyonumuzun en somut kanıtıdır.”

“UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları 4K izlenebilecek”

Türk Telekom’un güçlü fiber altyapısıyla Türkiye’deki TV yayıncılığında da köklü değişime yol açacağını vurgulayan Aslan, “Türkiye’nin en zengin TV içeriğinin sağlayıcısı olarak müşterilerimize 4K teknolojisini de sunacağız. Müşterilerimiz, 3 yıl boyunca yayın haklarına sahip olduğumuz ‘UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ maçlarını 4K formatında izleme imkanına yakalayacaklar” dedi.

Yeni döneme yeni logo

Toplantıda verilen bilgilere göre, 26 Ocak akşamı itibarıyla gerçekleştirilmeye başlanacak büyük bir dönüşüm operasyonu ile Türkiye çapında Türk Telekom mağazaları, genel müdürlük binaları, ofisler, tabelalar, araçlar, personel kıyafetleri Türk Telekom’un yeni logo ile giydirilmeye başlanacak. Aynı şekilde internet sitesi de yeni logo ile hizmete geçecek.