THY’dan Büyük İmza!..

Finans
La Liga‘da geride kalan hafta sonunda Barcelona’nın Sevilla’yı 4-0 yendiği maçta yapılan "THY tanıtımı"nın ardından bugün Barcelona ile THY arasındaki sponsorluk anlaşması ...
EMOJİLE

La Liga‘da geride kalan hafta sonunda Barcelona’nın Sevilla’yı 4-0 yendiği maçta yapılan "THY tanıtımı"nın ardından bugün Barcelona ile THY arasındaki sponsorluk anlaşması imzalandı.

THY ile Barcelona arasındaki "resmi sponsorluk anlaşması" Nou Camp Stadı‘nda imzalanırken imza töreninde her iki kurumun yetkilileri ile, Barcelona takımı teknik direktörü Josep Guardiola‘nın izin vereceği futbolcular yer aldı. Türkiye’den 20, 15 yabancı ülkeden 45 gazeteci de törene tanıklık etti.

THY, Barcelona’ya resmi sponsorluk için yıllığı 3 milyon eurodan 3 yıl için 9 milyon euro ödeyecek. Ancak şirket, her charter (tarifesiz) uçuşun ücretini kulüpten alacak. Dolayısı ile 9 milyon euro’nun bir kısmı şirkete geri dönecek.

Barcelona’nın, La Caixa Bankası ve Estrella Damm-Bira markası ile Nike ve Audi olmak üzere 4 resmi ana sponsoru daha bulunuyor. Bu imzayla birlikte THY, Barcelona’ya İspanya dışından resmi sponsor olan üçüncü şirket oldu.