Setcard bakiye öğrenme

Finans
Türkiye’de hizmet vermekte olan birçok firma çalışanlarına para vermek yerine ya da işletme içerisinde yemekle uğraşmak yerine 30 günlük yemek karşılığındaki tutarı bu SetCard’a aktarmakta...
EMOJİLE

Türkiye’de hizmet vermekte olan birçok firma çalışanlarına para vermek yerine ya da işletme içerisinde yemekle uğraşmak yerine 30 günlük yemek karşılığındaki tutarı bu SetCard’a aktarmakta ve kişiler buradan dilediğince harcama yapabilmektedir. Elbette SetCard her yemekle alakalı olan yerde kullanılmıyor. SetCard’ın kullanılması için ilgili market ya da restaurantın anlaşmalı firmalardan biri olması gerekmektedir. SetCard’a dilerseniz herhangi bir bankaya ait olan kredi kartından da yükleme yapılabilmektedir. SetCard ile yapılan harcamalarda belirli indirimlere sahip olabilirsiniz. Diyelim ki şehir dışında okuyan bir çocuğunuz ve harcamalarını kontrol altına almak istiyorsunuz. İşte böyle bir durumda SetCard kurtarıcınız olabilir. SetCard’a diledğiniz kadar para yatırarak bu paranın yalnızca gıda giderlerinde harcandığından emin olabilirsiniz.

SetCard Bakiye Sorgulama

Siz de iş yerinizden yemek için SetCard alıyorsanız belli dönemlerde SetCard bakiye sorgulaması yapabilirsiniz. Bu sayede SetCard’ınıza paranın yatırılıp yatırılmadığını öğrenebilirsiniz. Benzer şekilde SetCard’dan yapılan harcama sonrası kartınızda ne kadar kaldığını öğrenmek için de burada anlatılacak olan sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. SetCard Bakiye ve Yükleme bilgilerini sorgulamak için SetCard’ın resmi web sitesine girmeniz gerekmektedir. Burada sizden tek istenen şey SetCard Abone numarasının girilmesidir. Bu numara zaten SetCard’ın üzerinde yer aldığı için kart haricinde herhangi bir ekstra bilgiye gerek yoktur. SetCard Bakiye Sorgulama sayfasına ulaşmak için tıklayın.

SetCard Geçen Yerler

Diyelim ki yaşadığınız şehir haricinde başka bir şehire gittiniz ve SetCard’ın nerelerde geçtiğini bilmiyosunuz. Bu durumda hiç bir şekilde endişelenmeniz ve kapı kapı restaurant ve marketleri dolaşmanız gerek yok. Yine SetCard’ın resmi web sitesi üzerinden SetCard geçen yerler sorgulaması yapılabilmektedir. SetCard geçen yerleri ve SetCard hakkında daha detaylı bilgilere erişmek için sorgulama-tr.net sitesini ziyaret edebilir ve diğer birçok sorgulama işleminin nasıl yapılabileceğini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.