Kocaeli’nde “İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı” düz

Finans
Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik fuar düzenlenecek. KOTO Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Ticaret Odasında düzenlen...
EMOJİLE

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik fuar düzenlenecek.

KOTO Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Ticaret Odasında düzenlenen tanıtım toplantısında, Kocaeli ve Türkiye’ye hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

“Kocaeli” denildiğinde herkesin aklına “sanayinin kalbi, Türkiye’nin en büyük sanayisine sahip şehir” kavramının geldiğini belirten Özdağ, “Üretmek, bizim için çok önemli ama ürettiğimizi satabilmek de çok önemli. Satabilmek için de lojistik ağlarının çok kapsamlı olması lazım. Kocaeli, aynı zamanda lojistik merkezi” diye konuştu.

Kocaeli’nde düzenlenen fuarları, sanayinin uluslararası fuarlara açılması için önemli gördüğünü kaydeden Özdağ, küçük ve orta bütçeli işletmeler için çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

Özdağ, fuarların şehirlerin ekonomisini canlandırdığını ifade ederek, “Ticarete katkı sağlıyor. Bunun için de İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’yla 30 Nisan – 3 Mayıs’ta Doğu Marmara halkını bir araya getirecek çalışma başlattık. Şunu söylüyoruz, ‘Evlenmek isteyen, eşini bulduktan sonra diğer bütün ihtiyaçlarını bulabileceği fuardan bahsediyoruz.’ Fuarda stantlar tükenmek üzere. Fuarda yer almak isteyen esnafımıza, tüccarımıza hızlı davranmaları gerektiğini söylüyoruz” tavsiyesinde bulundu.

Özdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

“Diğer taraftan da hem Kocaelili hem de Doğu Marmara’daki illerimiz hatta İstanbul’un Anadolu yakasındaki tüm halkımız da başka yere randevu vermesin. Önümüzdeki günlerde evlenmeyi, ev almayı düşünüyorsanız, ev eşyasıyla alakalı düşünceniz varsa en uygun fiyata organizasyonları sizin için hazırlamış bulunmaktayız.”

Kocaeli İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek fuarda inşaat, mobilya, banka, düğün salonları ve kuyumcuların da aralarında bulunduğu 22 sektörden firmalar stant açacak.