HSBC Türkiye’deki faaliyetlerine devam edecek

Finans
HSBC Grubu, Türkiye’deki faaliyetlerine devam etme taahhüdünde bulunduğunu duyurdu. HSBC Türkiye’den yapılan yazılı açıklamada, HSBC Grubunun, sürdürülebilir ve karlı bir organizasyon yapı...
EMOJİLE

HSBC Grubu, Türkiye’deki faaliyetlerine devam etme taahhüdünde bulunduğunu duyurdu.

HSBC Türkiye’den yapılan yazılı açıklamada, HSBC Grubunun, sürdürülebilir ve karlı bir organizasyon yapısı oluşturma hedefiyle Türkiye’deki faaliyetlerine devam etme taahhüdünde bulunduğunu bildirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen HSBC Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) James Emmett, HSBC Grubunun geçen yıl haziran ayında Türkiye’deki operasyonunu satma niyetini açıklamasıyla başlayan sürecin, bu pazardaki faaliyetlerine devam etmeyi taahhüt eden kararla sonuçlandığını kaydetti.

Gelecek dönemde, kurumsal bankacılık alanındaki faaliyetlerini sürdürürken, bireysel bankacılıkta da daha etkin bir yapıyla hizmet sunmaya devam edeceklerine dikkati çeken Emmett, “HSBC Türkiye olarak; uluslararası ağımız, dış ticaret ve birikim yönetimindeki küresel uzmanlığımız ile müşterilerimizin hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirmelerine destek olacağız” değerlendirmesini yaptı.

HSBC hakkında

Türkiye’de 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; bireysel bankacılık ve birikim yönetimi, kurumsal ve ticari bankacılık, küresel ve yatırım bankacılığı ile özel bankacılık alanlarında hizmet sunuyor.

Merkezi Londra’da bulunan ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans hizmetleri kuruluşlarından biri olan HSBC Grubu; bugün Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Orta Doğu ve Afrika olmak üzere 72 ülke ve bölgede yaklaşık 6 bin 100 ofisiyle hizmet veriyor.