Genç TÜMSİAD’dan 500 milyar dolarlık hedef!

Finans
Genç TÜMSİAD ( Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ) Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Sn. Mustafa Alpay  ve Dış ilişkiler Sekreteri Sn. Abdussamed Uçarlı ‘dan oluşan heyet Endonezya İstanbul başko...
EMOJİLE

Genç TÜMSİAD ( Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ) Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Sn. Mustafa Alpay  ve Dış ilişkiler Sekreteri Sn. Abdussamed Uçarlı ‘dan oluşan heyet Endonezya İstanbul başkonsolosu Sn. Abdullah Hariadi Kusumaningprang  ve Konsolosluk ticaret üyesi ‘ne ziyarette bulundular.  

İki ülke arasındaki 1.3 milyar doları bulan ticaret hacminin artması gerektiğini vurgulayan Sn. Alpay ‘’ iki Müslüman ve dost ülke arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesi çok önemli , biz siz sayın diplomatlarımızın da yardımıyla Genç TÜMSİAD ailesinin bu konuda üzerine düşeni yapacağını belirtmek istiyoruz. Ülkemizin 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşması için Genç TÜMSİAD olarak çalışmalara başladık. Üyelerimiz ile birlikte bu hedefe varıncaya kadar Genel Başkanımız Sn. Mustafa İçöz ‘ün öncülüğünde durmadan çalışacağız ve gayret göstereceğiz bunun için de çalışmalara başlamış bulunuyoruz ‘’ dediler.

Başkonsolos Sn. Abdullah Hariadi ise ‘’ sizlere gereken her türlü desteği vermeye hazırız, bizler de iki dost ülke arasındaki ticaretin artarak gelişim göstermesi için burada bulunuyoruz. Endonezya hakkındaki tüm ticari verileri sizler ile paylaşmaya , ticaret aşamalarında ise her türlü kılavuzluğu yapmaya ve kolaylık göstermeye hazırız. Ticari üyemiz sizlerle sık sık bir araya gelerek bu konuda sizlere yardımcı olacaklardır ‘’ şeklinde konuştular.

Başkonsolos beye Genç TÜMSİAD rozeti takan Sn. Alpay ‘’ artık sizde bir Genç TÜMSİAD üyesisiniz ‘’ dediler. Bundan onur duyduğunu belirten Başkonsolos Sn. Abdullah Hariadi ‘’ sizlerle iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz ‘’ dediler.

Genç TÜMSİAD heyeti Sn. Başkonsolos ‘a üzerinde Allah lafzı bulunan bir tabak hediye ettiler. Sn. Başkonsolos ise Genç TÜMSİAD heyetine bir plaket takdim ettiler. Daha sonra konsolosluk ziyaretçi defterine Genç TÜMSİAD heyeti adına Sn. Mustafa Alpay  ‘’ iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkinin artmasını temenni ediyor ve bu konuda Genç TÜMSİAD ‘ın gayret göstereceğini belirtmek istiyoruz ‘’ yazarak imzaladı. Sonrasında Genç TÜMSİAD heyeti makamdan ayrıldılar.