Ferrari Müşterisi Sıraya Girdi!..

Finans
Ferrari Başkan Yardımcısı Dany Bahar, ilk kez tüm dünyada lüks tüketim ürünlerinin krizden etkilenerek ciddi zararlar açıkladığını söyledi.  Yılın ilk çeyreğinde diğer lüks otomobil markalarının ...
EMOJİLE

Ferrari Başkan Yardımcısı Dany Bahar, ilk kez tüm dünyada lüks tüketim ürünlerinin krizden etkilenerek ciddi zararlar açıkladığını söyledi. 
Yılın ilk çeyreğinde diğer lüks otomobil markalarının yüzde 40’a varan oranda zarar açıkladığını söyleyen Bahar, Ferrari‘nin geçen yılla aynı seyirde devam ettiğini belirtti. Bahar, bunun sebebini Ferrari’nin uyguladığı iş modeline bağlıyor.
Ferrari, her zaman talepten daha az üretiyor. Şirketin elinde hiçbir zaman stok olmuyor. Hatta müşteri sırada bekliyor. Bahar, "Bu bizim için büyük bir avantaj." diyor. Lüks ve spor otomobil markası Ferrari‘nin, annesi tarafından Türk asıllı olan başkan yardımcısı Bahar, dün İstanbul’da düzenlenen Formula 1 yarışları için pilotlar ve özel müşterilerle birlikte Türkiye’ye geldi. Hiç Türkçe bilmeyen 36 yaşındaki genç yönetici, Türkiye’yi sevdiğini söyledi.