Evinizi Yenilemeye Hazır mısınız?

Finans
TOBB, Halkbank ve yapı malzemeleri sektörü işbirliğiyle bugün başlayacak olan “Evini Yenile Türkiye” isimli kampanya kapsamında, yaklaşık 100 bin tüketiciye düşük maliyetli kredi sağlanmas...
EMOJİLE

TOBB, Halkbank ve yapı malzemeleri sektörü işbirliğiyle bugün başlayacak olan “Evini Yenile Türkiye” isimli kampanya kapsamında, yaklaşık 100 bin tüketiciye düşük maliyetli kredi sağlanması ve sektörde 1 milyar liranın üzerinde iş hacmi yaratılması amaçlandı

“Evini Yenile Türkiye” kampanyası hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, söz konusu kampanyanın yapı malzemeleri sektörüne ihtiyaç duyduğu finansmanı sağlayacağına dikkati çekti.

DİĞER BANKALAR SIRADA
Gelecek üç ay boyunca kampanyadan 100 bin tüketicinin yararlanmasını beklediklerini söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Ortalama bir evin tadilatını 10 bin liradan hesaplarsak, 1 milyar lira iş hacmi hedefindeyiz. TOBB olarak bu projeyi sinerji politikası olarak görüyoruz ve başka sektörlere yönelik benzer kampanyalar başlatmak için çalışmalar yürütüyoruz. Halkbank’ın yanı sıra diğer bankaları da yeni projelere katmak istiyoruz… Şu anda Türkiye Finans ile görüşüyoruz” bilgisini verdi.

İKİ AY GERİ ÖDEMESİZ
Yapı malzemeleri sektörüne yönelik kampanya kapsamında Halkbank, 1 eylül-30 kasım tarihleri arasında tüketicilere, ev tadilatı finansmanı için yüzde 0.33’ten başlayan faiz oranlarıyla kredi verecek. Halkbank’ın vereceği kredilerin cazip koşullar içerdiğini belirten Halkbank Genel Müdürü Hüseyin Aydın ise, yapı malzemeleri üreten 83 firmanın kampanyaya dahil olan bayilerinden yapılacak 2000 lira üzeri alışverişlerde 36 aya varan vadelerde, iki ay geri ödemesiz kredi kullandıracaklarını söyledi. Aydın, “Talep bulursak hem bu kampanyayı uzatabilir hem de yeni kampanyalar yapabiliriz” dedi.