Çeyrek Altın Yerine Pırlanta

Finans
Eskiden düğünlerde yarım altın almak ayıplanırken bugün çeyrek altının daha küçüğü üretiliyor. İnternetteki uygun fiyatlı pırlanta takılar böyle özel günlerde sunulabilecek ve değer yüklü çok özel ve ...
EMOJİLE

Eskiden düğünlerde yarım altın almak ayıplanırken bugün çeyrek altının daha küçüğü üretiliyor. İnternetteki uygun fiyatlı pırlanta takılar böyle özel günlerde sunulabilecek ve değer yüklü çok özel ve uygun fiyatlı hediye konumunda türketicilerin alternatifi oluyor.

Dünyada altın fiyatlarının artmasıyla tüketiciler internetteki uygun fiyatlı pırlanta satan alışveriş sitelerine gözünü çevirdi. Dünyada yıllık cirosu 500 milyon doları geçen pırlanta alışveriş siteleri yer alıyor.

Divaspirlanta.com Kurucularından Ertuğrul Belen, özellikle kriz döneminde özel gün ve lüks takı olarak bilinen pırlantanın, günlük bir aksesuvar olarak kullanılabilmesi misyonuyla hayata geçirdiğini aktardı. Ertuğrul Belen şöyle devam etti:

“Bir yıl önce 110 TL’ye alınabilecek bir çeyrek altın bugün 170 TL’nin üzerinde. ‘Hediye Altın’ı verdiğiniz kişi için anlam değeri değişmiyorken alanın bütçesinde önemli bir kayıp yaşanıyor. İşte bu noktada Divaspirlanta.com için tasarlanan sertifikalı ‘Akıllı Takılar’ en uygun fiyata, hatta bir yıl önceki çeyrek altın fiyatına pırlantalı bir takı hediye edilebilmesini sağlıyor.”

Anadolu’dan Büyük İlgi
Kriz döneminde özellikle Anadolu’dan büyük ilgi gördüklerini paylaşan Belen, tüketicilerin internetten pırlanta gibi değerli taş alışverişine olan güvenini şöyle açıklıyor:

“Pırlantaların sertifikalı olması, ürünlerin hızlı ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz ve çok özel hediye paketinde gönderilmesi, üstelik 30 gün süre içerisinde geri iade ve yıl içerisinde ücretsiz temizlik gibi katma değerli hizmetlerin olması.”