ABD’nin ‘Fortune’s 100’ listesi

Dünya Ekonomisi
Google, 7’nci defa ABD’nin en iyi işverenlerinin belirlendiği Fortune’s 100 listenin zirvesinde yer aldı. Great Place to Work Enstitüsü açıklamasına göre, stratejik kurum kültürü diz...
EMOJİLE

Google, 7’nci defa ABD’nin en iyi işverenlerinin belirlendiği Fortune’s 100 listenin zirvesinde yer aldı.

Great Place to Work Enstitüsü açıklamasına göre, stratejik kurum kültürü dizaynı alanında uzman enstitünün araştırmalarına dayanarak hazırlanan ve ABD’nin en iyi işverenlerinin belirlendiği Fortune’s 100 listesi yayınlandı.

Çalışanlarla yapılan Trust Index Anketi, Culture Audit İşyeri Kültürü Analizi ve insan kaynakları uygulamalarının bütününün değerlendirilmesi ile oluşturulan En İyi 100 İşveren Listesinin birinci sırasına 7’inci kez Google yerleşti.Bu internet devinin listeye 10’uncu girişi oldu.

Boston Consulting Group, Deloitte ve Plante & Moran da listede

Danışmanlık sektöründen listeye, aralarında Boston Consulting Group, Deloitte ve Plante & Moran gibi şirketlerin olduğu 20 firma girdi.

Finans ve sigorta sektörü Goldman Sachs, Quicken Loans ve Allianz Life Insurance gibi 18 firma ile ikinci en çok ‘en iyi işveren’e sahip sektör oldu. Üçüncü sırada yer alan IT sektöründen ise, SAS Institute, Autodesk ve GoDaddy gibi 12 firma listeye girmeye hak kazandı.