Gümüş Yüzükler

Moda
Gümüş yüzükler eski dönemlerden itibaren herkesin parmaklarını süsleyen en şık aksesuarlardan birisi olmuştur. Zaman içerisinde bu aksesuarlar çeşitli modellerle üretilir. Geçmiş zamanlardan beri en ç...
EMOJİLE

Gümüş yüzükler eski dönemlerden itibaren herkesin parmaklarını süsleyen en şık aksesuarlardan birisi olmuştur. Zaman içerisinde bu aksesuarlar çeşitli modellerle üretilir. Geçmiş zamanlardan beri en çok ilgi duyulan eşyalar arasında yer alır. Hayat içerisinde vazgeçilmez bir noktada bulunurlar ve her kıyafete uygun farklı yüzükleri seçmek mümkündür. Gümüş yüzük modelleri kadın ve erkekler için ayrı olarak üretilir, farklı cinsiyetler için birçok özel tasarım bulunur. Bazı yüzüklerde sade işçilikler tercih edilirken, bazılarında da ince işçiliklerle şıklık yaratılır. Yüzüklerin bir kısmı değerli taşlarla süslenir, bazılarında ise yarı değerli taşlar tercih edilir.

 

 

Taşlı Yüzük Modelleri

Taşlı gümüş yüzükler her yıl oldukça fazla ilgi gören bir yüzük modelidir. Özel gecelerde her iki cinsiyet tarafından da hediye olarak seçilebilen bir modeldir. Ottoman Kuyumculuk tarafından tasarlanan ve parmaklarınızda bütün şıklığı ile sergileyebileceğiniz yüzükleri sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz. Taşlı yüzükler daima kibar ve kibar olduğu kadar da gösterişli bir duruşa sahiptir. Her gümüş yüzük için aynı fiyatlandırmayı yapmak mümkün değildir, yüzüklerde kullanılan taşlar oldukça büyük bir etkiye sahiptir. Taşın değeri ve büyüklüğüne bağlı kalarak yüzüklerde farklı fiyatlar verilebilir. Taşlar değerli ve yarı değerli olarak ikiye ayrılır, bu nedenle yüzük alırken bazı noktalara dikkat edilmesi gereklidir. Güvenilir olmayan firmalardan yüzük alınmamalı ve firma hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Gümüş yüzükler alınırken sigortasına önem gösterilmesi gereklidir, alınmadan önce firma yüzüğe garanti vermelidir. Özel zamanlarda arkadaşlarınızın parmağını süslemesi için bu yüzükleri tercih edebilirsiniz. Özellikle yıldönümü, yılbaşı ve doğum günü zamanlarda eşinizin zarif parmağına bu yüzükler oldukça yakışacaktır.

Özel Tasarım Yüzükler

Özel tasarım yüzük modellerimiz ile  sevdiklerine aksesuar alırken daha özenli bir hediye vermek isteyenlerin tercihidir. Sevilen kişiye verilen bu hediye ile parmağı oldukça hoş bir şekilde taşıyacaktır. Sevdiklerini her an yanında hissetmek ve her baktığı yerde onu görmek isteyen kişiler için ideal bir hediyedir. Özel tasarım gümüş yüzüklerde kullanılan modellerde kullanılan işçiliğe dikkat edilmelidir. Bazı firmalar malzemelerine özen göstermez ve hızla kararan gümüşleri müşterilere sunarlar. Bizler firma olarak kararması olmayan ve kaliteli gümüşleri sizlere sunuyoruz. Bu yüzükler ile birlikte hem şık bir tasarımı sevdiklerinize hediye edebilir, hem de parmaklarında taşımasına yardımcı olabilirsiniz.

 

Gümüş Alyans Yüzük

Gümüş alyans yüzükler günümüzde evli çiftler ve yeni evlenecek çiftler tarafından tercih edilen modellerdir. Gümüş yüzük çeşitleri her model ve taşa sahip olarak üretebiliyorlar. Çeşitlilikleri ile birlikte kişilerin dikkatini çekerken, her kullanıma uygun olarak üretilebiliyorlar. Bu nedenle evliliğe giden yolda takılan ve birlikteliğin en önemli simgelerinden birisi olan alyans da gümüş olarak seçilebilir. Daima müşteriler tarafından rağbet gören bu yüzüklerin kataloglar üzerinde birçok farklı seçeneği bulunmaktadır. Çiftler katalog üzerinde yer alan modellere bakabilir ve kendilerine uygun gördükleri modeli sipariş verebilirler.

Alyans seçimi yapılırken kişilerin kendilerine hitap edecek modelleri seçmesi oldukça dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Çiftlerin uyumunu ve duygularını ifade edebilecek yüzükler firmamız bünyesinde sizlere sunulmaktadır. Sevginizi ifade edebilecek bir modeli satın alarak, parmağınıza her baktığınızda eşinizi görmeniz mümkündür. Gümüş yüzük modelleri içerisinde üretilen alyanslarda birçok farklı tarzlar mevcuttur. Kişiler klasik, spor ve modern olarak farklı tarzlardaki yüzükleri evlilikleri için tercih edebilirler. Ayrıca yüzükler isteğe göre sarı, siyah ve gümüş renge sahip olarak üretilmektedir. Bu nedenle her zevke ve tarza uygun olarak farklı yüzük modellerini firmamızdan talep edebilirsiniz.

 

Figürlü Yüzükler

Figürlere ilgi duyan kişiler için alınabilecek en şık hediyelerden birisi de yüzüklerdir. Figürlü gümüş yüzükler üzerinde çeşitli figürleri bulundurur. Sevilen kişiye alınabilecek en güzel hediyelerden birisi de ilgi duyduğu alanda verilen bir aksesuar olacaktır. Figür yüzükleri ile sevdiklerinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Bu hediyeyi almadan önce asıl bilmeniz gereken şey hediyeyi alacağınız kişinin yüzüğüdür. Her figürde farklı özel taşlar bulunur, bu taşlar enerjinin yükselmesine yardımcı olurlar. Bazı taşların devaları vardır ve özellikle taş seçimi yapılmalıdır.