Farklı Doğum Günü Hediye Seçenekleri Bodo’da!

Alışveriş
Doğum günü pastası geleneğinin, Antik Yunan’da, Tanrıça Artemis için yapılmasıyla başladığını biliyor muydunuz? Antik Yunanlılar, her ayın 6. günü Tanrıçaları Artemis için bir pasta yapar üzerini süsl...
EMOJİLE

Doğum günü pastası geleneğinin, Antik Yunan’da, Tanrıça Artemis için yapılmasıyla başladığını biliyor muydunuz? Antik Yunanlılar, her ayın 6. günü Tanrıçaları Artemis için bir pasta yapar üzerini süsler ve mumlar yakarlardır, bu mumları üfleyerek de Tanrıçalarını dileklerini gönderirler ve bu şekilde Onunla iletişim kurabildiklerini düşünürlerdi. Çok sonralarda bu pasta geleneği soylular içinde yapılmaya başlandı ve farklı şekillerde değişerek günümüze kadar ulaştı. Şimdilerde bizler de ilginç şekillerde mum üfleme geleneğini sürdürüyoruz. Burger sevenler için burgerin üzerine, çiğ köfte severlere çiğköfteye, waffle üzerine, etlerin üzerine ve daha ilginç ve farklı yiyecek veya eşyalara mum dikip üfleyerek dileklerimizi söylüyoruz. Hayatımızın bazı alanlarda durumu ilginçleştirmek, yaşamı çok daha eğlenceli ve heyecanlı kılıyor çünkü. Doğum günleri için verdiğimiz hediyeyi de ilginç olanlardan seçmek bunlardan bir tanesi. Sizleri, doğum günlerini çok daha ilgi çekici ve eğlenceli hale getirecek birbirinden ilginç doğum günü hediyeleri olan, bodo.com ile tanıştıralım! Bodoyu ilginç ve farklı kılan tarzı! Alışık olduğumuz hediyelikler yerine sıra dışı aktivite tarzı hediyeler sunuyor olması. Gelin bir bakalım!

 

Erkeğe ilginç doğum günü hediyeleri

Sevdiğiniz tüm erkekler için en ilginç, en yaratıcı doğum günü sürprizleri bodo’da! Oğlunuza, kocanıza, sevgilinize, erkek arkadaşınıza, babanıza, patronunuza, erkek kardeşinize ya da öğretmeninize; herkesin ilgisini derinden cezbedecek hediyeler bodo’nun ayrıcalıklı dünyasında! Motosiklet almayı düşünen oğlunuza ilk adım sizden olsun: ‘’Motosiklet Sürüş Eğitimi’’, bu kısa ve etkili eğitimle temel kuralları ve kullanımı öğrenerek katılım sertifikası elde edebilecek. Babanıza, ayakkabı, gömlek gibi eşyalar yerine sağlıklı hayatın kapılarını açan, farklı bir deneyim hediye edin: ‘’İki Kişi için Ormanda Bisiklet Turu’’. Eşinize olan sevginizin denizler kadar büyük ve derin olduğunu söylemenin özel bir yolu, ‘’Karadeniz Üzerinde Küçük Uçak Turu’’. Deniz tutkunları için ise efsane bir önerimiz var: ‘’Yelken ile tanışma Eğitimi’’, bu eğitimle bir yelkenli kullanmanın inceliklerini öğrenirken denizin ve güneşin tadını harika bir yat keyfiyle çıkaracak. Yerde, gökte, ormanda, şehirde, dağlarda ve teknolojin tam ortasında: Bodo ile eğlence her yerde!

 

Kadına ilginç doğum günü hediyeleri

İlginç, sıra dışı, benzersiz ve yaratıcı: bu deneyimler hediyeler gerçekten çok havalı! Annenize doğum günü için bu zamana kadar aldığı en ilginç aynı zamanda en efsane doğum günü hediyesini verin! ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’. Havacılığa ilgi duyan kızınıza, ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. Çiçeği burnunda anne olan eşinize, en güzel doğum günü kutlamasını yaşatın! Ailecek ilk tatiliniz, ‘’Aile için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’. Bunu denemeyi çok isteyen ancak bir türlü cesaret bulamayan sevgilinize, bodo güvenilirliği ile siz cesaret verin: ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Doğa ve hayvan severler için en özel deneyim: ‘’İki Kişi için At Gezisi’’. Çok sevdiğiniz yeğeninize, yoğun iş temposuna biraz mola versin diye ‘’Mix Masajı’’. Bodo ile yaşamın gerçek tadına varın.