Bulut Akacan Müjdeyi Verdi! Kuzey Kibris’a Yeni Alisveris Merkezi

Alışveriş
Akacan Holding Yönetim Kurulu Baskani Bulut Akacan, Kuzey Kibris’in ilk Alisveris Merkezi insaatinin devam ettigini, Kibris Halkinin Alisveris Merkezine kavusmalari adina insaatin kisa sürede ta...
EMOJİLE

Akacan Holding Yönetim Kurulu Baskani Bulut Akacan, Kuzey Kibris’in ilk Alisveris Merkezi insaatinin devam ettigini, Kibris Halkinin Alisveris Merkezine kavusmalari adina insaatin kisa sürede tamamlanmasi için çok çaba sarf ettiklerini vurguladi.

Kibris Halkinin herseyin en iyisine layik oldugunu vurgulayan Bulut Akacan, esi benzeri görülmemis bir projeyi tamamlamak istediklerini vurgulardi. Proje hakkinda daha fazla detay veren Akacan Projenin yakin tarihte tamamlanacagini belirtti.

Proje Bilgileri

Akacan Holding bünyesinde yapilacak Alisveris Merkezi toplamda 63.000 metrekare bir alana sahip olacak ve Girne’nin en büyük yapiti olma unvanini tasiyacak. Alisveris Merkezi içerisinde 30.000 metrekarelik kiralanmaya müsait ticari alan yer alacak. 19.000 metrekare büyüklügünde bir otopark alanina sahip olacak proje 14.000 metrekare rezidans konut alanina yer verilerek ayni zamanda Yasam Merkezi olacak. Yerel ve uluslararasi birçok markayi bir araya getirecek bu proje Kibris’ta bir ilki basaracak. Alisveris Merkezi içerisinde sinema, çocuklarin eglenebilecegi özel bir eglence dünyasinin yani sira bowling, buz pateni gibi farkli konseptlere de yer verecek.. Rezidans hizmetleri tam bir konsiyerj anlayisinda sunulacak. Girne’de yeni bir hayat sunmaya hazirlanan AVM, ayni zamanda bir yasam merkezi haline gelecek.

Projeyi çok güzel duygularla anlatan Bulut Akacan, Akacan Holding olarak her zaman Kuzey Kibris’i daha ileriye tasiyacak projelere adim atacagini ve daha fazla yasam alanlari insaa edecegini söyledi.