Başbakan Danıştay törenini terk etti

Olaylar
Danıştay’ın 146. kuruluş yıl dönümü ve “Danıştay ve İdari Yargı Günü” nedeniyle Danıştay Konferans Salonu’nda düzenlenen törene katılan Başbakan Erdoğan, TBB Genel Başkanı Feyz...
EMOJİLE

Danıştay’ın 146. kuruluş yıl dönümü ve “Danıştay ve İdari Yargı Günü” nedeniyle Danıştay Konferans Salonu’nda düzenlenen törene katılan Başbakan Erdoğan, TBB Genel Başkanı Feyzioğlu’nun konuşmasına tepki göstererek salonu terk etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Erdoğan ile beraber salonu terk etti.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun kürsüde konuştuğu sırada ayağa kalkan Başbakan Erdoğan, “Van depremi sonrasında neler yapıldığını bilmiyorsunuz, sizin yaptığınız edepsizliktir” deyip salonu terketti.

Feyzioğlu’nun konuşmasının siyasi olduğunu belirten Başbakan, Barolar Birliği Başkanı’nın konuşması devam ederken yerinden kalktı. Çok sinirlenen Başbakan Erdoğan’ın yanında Gül de vardı.

Başbakan daha sonra hızlıca salonu terketti.

Bu sırada Cumhurbaşkanlığı korumaları da Gül törenden ayrılana kadar hiçbir Danıştay üyesinin salondan ayrılmasına izin vermedi.