Arda’yı Neden Bırakalım?

Futbol
Galatasaray’da başkan adayı Ünal Aysal’ın listesinde yer alan eski 2. Başkan Semih Haznedaroğlu, göreve gelmeleri durumunda Arda Turan’ın takımda kalmasını sağlayacaklarını söyledi. ...
EMOJİLE

Galatasaray’da başkan adayı Ünal Aysal’ın listesinde yer alan eski 2. Başkan Semih Haznedaroğlu, göreve gelmeleri durumunda Arda Turan’ın takımda kalmasını sağlayacaklarını söyledi.

ARDA’YI BIRAKMAYACAĞIZ, AYRICA ONUN AYARINDA BAŞKA FUTBOLCULARI DA TAKIMA KAZANDIRACAĞIZ

Radyospor’da Özgür Sancar’ la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Haznedaroğlu, “Galatasaray yeni bir sayfa açıp, kudretli Galatasaray görünümüne dönmesi gerekir. Bu da Avrupa’da ses getirecek bir Galatasaray olacak. Bunu amaç edinirken, Arda’yı neden verelim; aksine Arda gibi yeni futbolcuları takıma getirmek istiyoruz. Artık maç kazanan bir Galatasaray oluşturmak istiyoruz. Hal böyleyken Arda’yı neden bırakalım? Yeter ki Arda’yı eski Arda olarak görelim; moral ve fizik gücü üst düzeyde bir Arda’yı tekrar görelim. Biz Arda ayarında futbolcular arıyoruz. Arda gibi önemli oyuncuları alacağız.

FATİH TERİM ALTERNATİFLERDEN BİR TANESİDİR

Teknik direktör konusuna da değinen Semih Haznedaroğlu, “Fatih Terim, alternatiflerden bir tanesidir. Zaten kendisi Galatasaray’ın evladıdır. Galatasaray sıkıştığı zaman hep Fatih Terim’le temas kurulmuştur. Dolayısıyla bir ihtimal kendisi alternatiflerden bir tanesidir; ama kesin konuşmak mümkün değildir. Üç başkan adayının da Terim’le görüşmüş olabileceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.

YENİ BİR SAYFA AÇMAMIZA MANİ OLANLARI HOŞ KARŞILAMAYIZ

Eski 2. Başkan Haznedaroğlu, bundan sonra kulübün hukuki bir takım sorunlarla karşılaşmayacağını umduğunu belirterek, “Galatasaray, kulübümüzün yeni bir sayfa açmasına mani olacak davranışları hiç de hoş karşılamazlar. Burada yapılması gereken tek şey, seçilecek yönetime yardımcı olmak adına her şeyi yapmaktır” dedi.

SONUÇLARI GÖRMEDEN KAZANDIK DEMEYİZ

Haznedaroğlu, seçimlere yönelik geri bildirimlerin nasıl olduğu yönündeki soruya ise “Oynanmayan maç kazanılmaz, seçimde de öyle. Sonuçları görmeden kazandık diyemeyiz. Bundan önceki tahmin ve söylemleri çok kayda değer bulmuyorum” şeklinde konuştu.

Milliyet