Demirören Şike Kelimesini Lugatten Çıkarsın!

Futbol
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 22 müsabakayla ilgili takımların, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkine karar verildiğini bildirdi. Kararın ayrıntılarını açıklayan Yıldırım Demirören ve ...
EMOJİLE

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 22 müsabakayla ilgili takımların,

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkine karar verildiğini bildirdi. Kararın ayrıntılarını açıklayan Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Federasyonu’na sosyal medyadan tepkiler yağdı. İşte o tepkiler:

Mehmet Baransu:
Demirören ve çetesi yazdıklarımı tek tek doğruluyor. Neymiş ceza vermek caydırıcı olmamalı, futbol düşünülerek verilmeliymiş. 58 de değişiyor, tüm kulüpler disiplin kuruluna sevk demiştim. Demirören bu açıklamayı neden yapıt ki, yazdık buradan 58 maddeyle ilgili dediği avrupa kulüplerini inceledik lafı demirörene değil Suat Kılıça aittir. Kılıç da bu işin içinde. Hadi hayırlısıŞike sahaya yansımamıştır umarım diyerek, bir sonraki adımı açıklıyor aslında Demirören. Disiplin Kurulu sonrası çıkacak karar belli Sporculardan fair play bekliyoruz ama Demirören ve ekibinden de adamlık bekliyoruz.Basın toplantısının özeti: Birileri bok yedi, biz de bu boku temizlemeye geldik. 12 puan demiştim, 58ç maddeye 12 puan eklenecek. Hadi hayırlısı. Ne yazdıysak doğru çıktı. Galatasaray eğer adam gibi bir takımsa, bugün Ligden çekilir. Trabzondan da aynı adımı bekliyorum. Bursaspordan da Bu basın toplantısını boşuna yaptılar. Ben üç gündür zaten yazdım. Spor sahaya yansımamışmış. Peki İbrahim Akın olayını nasıl açıklayacaksınız Etik Kurulu ve Yıldırım Demirören… Yönetim kurulunda aile havası varmış. Yalaaaaaaannn. Bana telefon açan yöneticiler kimdi peki. Sahtekar spor basınını sorularla görün isterim. UEFA’ya 58 sorulmadı diye yazmıştım. Bu da doğru. İnşallah UEFA çok ama çok ağır bir ceza verir ve bu pisliklerden ancak böyle kurtuluruz bir sonraki seçimde kesinlikle adayım. Bu pisliklerle mücadele anca böyle edilir. Şike var ama sahaya yansımamış. İbrahim Akın, Büyükşehir?

Krampon:
Egemen’den çarpıcı yorum: "Yıldırım Demirören hapishaneye girene kadar sakallarımı uzatacağım.

Fatih Demireli:
Yıldırım Demirören "PFDK ve Tahkim Kurulu hür iradesiyle karar verecek" diyor, kendisi "takımlar suçsuz" ve "sahaya yansımadı" diyor.

Teoman Şahin:
yıldırım demirören iki kelime konuştun 3242 kere kağıt değiştirdin, 13 bardak su içtin,4 paket selpak tükettin.bu ne tedirginlik??

Gezegen Pia:
Yıldırım Demirören: Şikeyi kapatan adam. (Dilerim şu an Gaziantep sporda yaşananlar sana da dokunur.)

K. Fatih Özçelik:
Yıldırım Demirören şike sahaya yansımadı derken Aziz Yıldırım’ın para çantası ile maç anında sahaya girmediğini bahsediyor herhalde.

Tuğçe Seven:
Düşmeyi kaldırdılar ! Futbol terttemişmişmiş. Yıldırım Demirören: Sahayada hiçbirşey yansımamış ..

Mesut Sevgin:
Yıldırım Demirören’in açıklamalarından anladığım; sevgilim beni aldatma girişiminde bulunmuş, ama sahaya yansımamış…

Kansu Ege:
Aziz Yıldırım’ın içerde olduğu sürede vekaleten yerine bakan Yıldırım Demirören: Şike teşebbüsü sahaya yansımamıştır. Demis. Helal.

La Havle:
Yıldırım Demirören TDK’nın başına geçip ŞİKE kelimesini lügatten çıkarsın, biz de onun gibi ‘şike yok’ diyebilelim!

Tolgahan Taşkın:
”Yıldırım Demirören, UEFA’yla görüşmeden bu kararları aldık dedi. Tehlikenin farkında mısınız?”

Seçkin Şerifoğlu:
Tebrikler Yıldırım Demirören.8 yıl boyunca Beşiktaşlı duruşunu sergileyememiştin,ama iki ayda Fenerbahçeli duruşunu kusursuz sergiledin !!!!

Sarp:
Egemen’den çarpıcı yorum: "Yıldırım Demirören hapishaneye girene kadar sakallarımı uzatacağım."

Taylan Ege:
Yıldırım Demirören: "Ben futbolu kut anlayışına göre yönetiyorum."

Pınar:
Ben size şike yapın demedim,şike girişiminde bulunun ama sahaya yansıtmayın dedim.(Yıldırım Demirören)

Hollanda FB Derneği:
"bir sey bulamadik ama yine de herkesi pfdk" ya sevkediyoruz. Tercumesi "henuz hangi karari almamiz konusudan net talimat gelmedi"

m.g.k:
Yahu PFDK ceza verse ne olur ki? Engin Tuzcuoğlu tahkimde "atın topu bana, göğsümde yumuşatıp kurtarayım sizi" diye hazır kıta bekliyor…

Altay Altaylı:
Şimdi suç var mı yok mu? Yoksa neden 22 maç PFDK’ya sevk edildi.Şike var deniliyor,sahaya yansımadı deniliyor.

Ulaş Çorak:
Eyyamcı Demirören,PFDK’ye sevk edilen karar hakkında "sahaya yansımamıştır" cümlesini kurarak kensinin neden TFF başkanı olduğunu kanıtladı.

Teoman Şahin:
Yıldırım Demirören Etik Kuruldan aldığı pası PFDK’ya attı. Barcelona gibi pas yapıyorlar. Egemen gibi kendi kalelerine atarlar!

Mustafa Özcan:

yeni 58. maddeye göre , teşebbüs ağır değilse puan silmeye de gerek yok,yani PFDK teşebbüs var ama hafif derse ceza yok