Ronaldinho: Beşiktaş’ı istiyorum

Futbol
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Genel Sekreter Metin Albayrak, Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Roberto Assis ile Türkiye temsilcisi Ayhan Yeşil...
EMOJİLE

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Genel Sekreter Metin Albayrak, Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Roberto Assis ile Türkiye temsilcisi Ayhan Yeşilbaş dün akşam Nişantaşı Park Şamdan’da bir kez daha pazarlık masasına oturdu.  Sabah gazetesinde yer alan habere göre, yaklaşık 2.5 saat süren görüşmede Beşiktaş, 4.5 milyon Euro’ya kadar çıktı. İlk görüşmede 7 milyon Euro’dan kapıya açan Assis, dün 6.5 milyon Euro’ya düştü ancak daha fazla inmedi. Taraftar arasındaki son görüşmeler bugün yapılacak. 

GREMİO DA 5 MİLYON EURO VERİYOR

Beşiktaş aradaki 2 milyon Euro’luk fark için sponsor bulabilirse, ağabeyinden haber bekleyen ve Al Rayyan’ın 7.5 milyon Euro’luk teklifini geri çeviren Ronaldinho Kartal olacak. Assis, “Ronaldinho’ya birkaç teklif var. Avrupa’dan yapılan en ciddi görüşmemiz Beşiktaş’la. Biz de Beşiktaş’la anlaşmak istiyoruz. Ronaldinho İstanbul’da yaşamak ve Beşiktaş formasını giymek istiyor. Bizden haber bekliyor” diye konuştu. Bu arada yıldız oyuncuya ülkesi Brezilya’dan Greimo da yıllık 5 milyon Euro önerdi. 

TEK RAKİBİ DROGBA

Türkiye’de bir futbolcuya ödenen en yüksek ücreti bu sezon Galatasaraylı Drogba kazanıyor. Fildişili yıldız sarı-kırmızılılardan 6 milyon Euro garanti ve maç başına 15 bin Euro alıyor. Eğer Beşiktaş, Ronaldinho’nun istediği yıllık 6.5 milyon Euro’yu kabul ederse Brezilyalı yıldız da Drogba ile yaklaşık aynı parayı kazanacak.