İstanbul’u Alevlendirecek

Konserler
Jamiroquai’ın temmuz ayında İstanbul’da vereceği konser, grubun solisti Jay-Kay’in sakatlığı nedeniyle iptal edilmişti. Nihayet beklenen gün geldi. Jamiroquai, bu akşam BKM Organizas...
EMOJİLE

Jamiroquai’ın temmuz ayında İstanbul’da vereceği konser, grubun solisti Jay-Kay’in sakatlığı nedeniyle iptal edilmişti. Nihayet beklenen gün geldi. Jamiroquai, bu akşam BKM Organizasyon tarafından düzenlenen Burn to Dance Festivali kapsamında Turkcell Kuruçeşme Arena’da hayranlarıyla buluşacak. İngiliz müzik adamı Jay-Kay, konser öncesinde sorularımı yanıtladı:

Herkes gibi biz de bileğinizi incittiğinizin haberini internette yayınlanan bir fotoğrafla öğrendik. Morarmış bacağınızın fotoğrafını çeken siz miydiniz?

Evet, bu hale nasıl geldiğimi düşünürken telefonumla çekmek istedim. O anı benden daha iyi görüntüleyecek biri yoktu galiba.

Olay anını anlatabilir misiniz?

Dans ederken bileğimi burktuğumu fark ettim. Anlatmak için bile çok kötü bir sahneydi. Öyle burkmuşum ki yürüyemedim bile. Daha da önemlisi dans edemeyecektim. Doktorumla konuşurken hep hafif şeyler söylemesini diledim ama olmadı.

‘BEN DE ÜZÜLDÜM’

Eminim bacağınızın acısından çok konserlerin iptaline üzülmüşsünüzdür. O anki hislerinizi alabilir miyim?
Tam bir yıkım anı oldu benim için. Canlı konser vermeyi çok seviyorum. İnsanların evlerinde benim şarkılarımı çalarak nasıl eğlendiğini bilemem ama konserlerimdeki tepkilerle karşılaşmak benim için çok önemli. Bu iletişim bir şekilde elimden alınınca kendimi kötü hissettim. Biliyorum hayranlarım da hayal kırıklığına uğradı ama emin olun gidemediğim her yerdeki hayranlarım kadar ben de üzüldüm bu duruma.

Bu zorunlu tatil kafada da verildi mi? Yoksa yattığınız yerden sürekli yeni projeler mi çıktı?

Çok uzun sure dinlenemedim açıkçası. Dinlenemem de. Benim aktif olarak hayata devam etmem ve sürekli meşgul olmam lazım, yoksa olmaz. Oyunun dışında çok fazla kalamam.

‘ÖZEL BİR GECE OLACAK’

Kendinizi affettirmek için özel şeyler hazırladınız mı? O kadar üzüldük ki… Yazdan bir şey anlamadık siz gelmeyince…

Bizim şovumuz her zaman eşşizdir ve gelen hayranlarımız için tatmin edici süprizler barındırır, o konuda endişen olmasın.

Konserden önce Türkiyeldeki fanlarınıza mesajınız var mı?

Destekleri, anlayışları için çok teşekkür ediyorum. Böyle bir nedenden gelemediğim için çok utandım. Bütün ateşi yeniden alevlendirmeye hazırım. Bu gece, İstanbul’a geri dönüşümün kutlanacağı özel bir gece olacak!

Haber Türk